Οι τιμές του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ισχύουν για παραγγελίες που έχουν περάσει επεξεργασία και επιβεβαίωση από τους διαχειριστές μας. Μετά την έγκριση της παραγγελίας σας, θα λάβετε απαντητικό μήνυμα με τίτλο "έτοιμη προς παραλαβή" ( αποστέλλεται εντός 24 ωρών )

OEM Back Cover Διάφανο (Huawei P8 Lite 2017/ P9 Lite 2017)

Εκτύπωση
2,39 €

SKU: HU02 LT SILICON | In Stock: 1

Διατηρήστε το smartphone σας κομψό με την Ultra Thin θήκη με πάχος μόλις 0,3mm.
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσφορά!

Διατηρήστε το smartphone σας κομψό με την Ultra Thin θήκη με πάχος μόλις 0,3mm. Εφαρμόζει στο κινητό σας τόσο καλά που δεν θα ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία δίνει στην θήκη ένα εξαιρετικά λεπτό και ακριβές φινίρισμα. Απλά τοποθετήστε την στο πίσω μέρος του κινητού σας για να το προστατέψετε από γρατσουνιές, σκόνη και πτώσεις. Χαρακτηριστικά: Πάχος μόλις 0,3mm Δίνει στυλ στο κινητό σας 100% κατασκευασμένο για το συγκεκριμένο μοντέλο Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά, την υποδοχή ακουστικών και την θύρα φόρτισης Λεπτό, άριστο και ακριβές φινίρισμα Εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση Η εικόνα ενδέχεται να απεικονίζει διαφορετικό μοντέλο, εσείς θα λάβετε προϊόν για το μοντέλο του τίτλου

Συμβατές με Huawei
Huawei P8/P9 Lite 2017

Δεν βρίσκεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις?

Έχουμε τον τρόπο να το βρούμε για εσένα. Αρκεί να το ζητήσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.