Οι τιμές του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ισχύουν για παραγγελίες που έχουν περάσει επεξεργασία και επιβεβαίωση από τους διαχειριστές μας. Μετά την έγκριση της παραγγελίας σας, θα λάβετε απαντητικό μήνυμα με τίτλο "έτοιμη προς παραλαβή" ( αποστέλλεται εντός 24 ωρών )

Θήκη Book με Δυνατότητα Stand και Υποδοχή Καρτών Μαύρο (Nokia 5.1 Plus)

Εκτύπωση
4,99 €

SKU: | In Stock: 2

Οι Θήκες Book Case παρέχουν μέγιστη προστασία με κομψό design.
Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσφορά!
Οι Θήκες Book Case παρέχουν μέγιστη προστασία με κομψό design. Χάρη στην υποδοχή για κάρτες γίνονται ακόμη πιο εύχρηστες καθώς δεν χρειάζεται να παίρνεται το πορτοφόλι σας όπου και αν πάτε. Είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό εξαιρετικής ποιότητας και διαθέτουν μαγνητικό κούμπωμα. Μετατρέπονται εύκολα σε stand για να παρακολουθείτε βίντεο με άνεση. Χαρακτηριστικά: Υπέροχος και κομψός σχεδιασμός Οι εικόνες ενδέχεται να απεικονίζουν διαφορετικό μοντέλο, το προϊόν αφορά το μοντέλο του τίτλου Ειδικής κατασκευής συνθετικό υλικό με λεπτή γυαλάδα 100% κατασκευασμένη για το συγκεκριμένο μοντέλο Διαθέτει υποδοχή για κάρτες Ειδικό πλαίσιο σιλικόνης για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση
Συμβατές με Nokia
Nokia 5.1 Plus

Δεν βρίσκεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις?

Έχουμε τον τρόπο να το βρούμε για εσένα. Αρκεί να το ζητήσεις

Φίλτρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.